MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

May

Muğla Valisi Sn. Orhan TAVLI, İl Milli Eğitim  Müdürümüz Sn.Emre ÇAY, Muğla Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı  @muglaedutr Rektörü Sn. Prof. Dr. Turhan KAÇAR, Başkan Yardımcısı MUTSO YK Başkanı Bülent KARAKUŞ ve Teknopark Genel Müdürü Dr. Barış Ethem SÜZEK etkinlikte birlikte İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen #Teknofest2023 Finallerine katılan takımlarımız ile Muğla Teknopark’ta bir araya geldi.Muğla Teknopark’ta düzenlenen etkinlikte “Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” olan #Teknofest2023 Finallerine katılan 13 takımımıza Muğla Valisi Sn. Orhan TAVLI tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi.

May

2023-2024 Eğitim öğretim yılında BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 14-23 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt İşlemleri için uygun saatler: 10.00-12.00 ile 14.00-16.00

May

MUĞLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN EMRE ÇAY'IN TEKNOFEST 2023 FİNALLERİNE KALMA BAŞARISI GÖSTEREN MİLAS BİLSEM EDUCRAFT TAKIMIMIZI ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZLE SOHBET EDİP PROJE HAKKINDA BİLGİ ALDI.

May

Teknofest 2023 finallerinde İstanbul Havalimanında yerimizi aldık. Danışman Öğretmenimiz Uğur ELÜSTÜ, öğrencilerimiz

KENDİ GELİŞTİRDİKLERİ DİJİTAL OYUN İLE ÇEVREYİ KURTARIYORLAR

Milas Bilim ve Sanat Merkezimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda finalist olarak TEKNOFEST’e davet edildi. Milas BİLSEM Educraft Takımı öğrencileri Bilişim Öğretmeni Dr. Veysel  Karani CEYLAN danışmanlığında kendi geliştirdikleri “Sürdürülebilir Şehirler Oyunu” adlı eğitsel dijital oyun ile Eğitim teknolojileri alanında ortaokul kategorisinde finalist oldular.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akın AYDIN ile birlikte Kurum Müdürümüz Yavuz YILDIRIM , Teknofest Proje Koordinatörü Uğur ELÜSTÜ, Danışman Öğretmen Veysel Karani CEYLAN. Aileleri temsilen Hatice Aydoğdu ve Educraft Takımı öğrencileri Milas Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE’yi ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kurum Müdürü Yavuz Yıldırım Kaymakam Sayın Mustafa Ünver BÖKE’ye Milas BİLSEM’in iş ve işleyişi hakkında bilgiler aktardı. Ziyarette Kaymakam Sayın Mustafa ÜNVER BÖKE’ye Educratf Takımı üyeleri Mehmet Ahmet ÖZAKÇA, Derin KİRACI, Aras AYDOĞDU, Mehmet Ahmet ÖZAKÇA, İsmail Efe GEZER ve Nazmi Umut YALÇINTAŞ yaptıkları oyun ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Nis

Teknofest finallerine davet edilen Milas BİLSEM Educraft takımımız, kurum müdürümüz Yavuz YILDIRIM ve danışman öğretmenimiz  Dr. Veysel Karani CEYLAN İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Akın AYDIN'I ziyaret etti.

Nis

BYF 2 ÖĞRENCİLERİMİZİN BİYOLOJİ ATÖLYESİNDE YAPTIKLARI "BİTKİ VE HAYVAN HÜCRESİ, HÜCRE ZARI VE DNA MODELLERİ" ÇALIŞMALARI

Nis

Avrupa ve Türkiye'den okullarla ortak yürüttüğümüz 'My Childhood Life, My Games' isimli E-twinning projemizin etkinliklerini yapmaya devam ediyoruz. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz, geçmişten günümüze gelen akıl zeka, kapalı mekan, dış mekan oyunlarını öğreniyorlar ve kendi oyunlarını geliştirecekler. İşbirliği içerisinde çalışma, ürün ortaya koyma, sorumluluk alma gibi becerilerini geliştirip teknolojik oyunların alternatiflerini de fark ediyorlar.

e Twinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) platformu Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimde yenilikçi yaklaşım modeline ve Fatih projesine göre onayladığı önemli bir eğitim platformudur. Yapılan her etkinlik eğitim öğretim amaçlıdır, öğrencilerimizin ufuklarını genişletmek ve farklı alanlarda da gelişim göstermeleri içindir. Aynı zamanda yasaldır ve resmidir.

Mrt

2023 TEKNOFEST YARIŞMALARINDA BAŞARILI OLARAK İSTANBUL'A DAVET EDİLEN EDUCRAFT TAKIMINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ VEYSEL KARANİ CEYLAN'I TEBRİK EDERİZ.

Mrt

KÜTÜPHANECİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN....

Mrt

Kurum Müdürümüz Yavuz YILDIRIM ile birlikte öğretmenlerimizKemal Levent İNALÖZ VE Uğur ELÜSTÜ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay YAĞCI’ yı ziyaret etti. Milas BİLSEM ve Veterinerlik Fakültesi arasında yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Artay YAĞCI’ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

Mrt

SAĞLIĞIMIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HER KOŞULDA, GÖREVİNİ ÖZVERİYLE YAPAN KIYMETLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN TIPO BAYRAMINI KUTLARIZ

Mrt

Proje 1 öğrencimiz Ayşe Nur Toklu ile Sıtkı Koçman Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Artay YAĞCI Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Aziz BÜLBÜL hocamızdan aldığımız bilgiler için teşekkürler.