MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

E-TWİNİNG PROJESİ

Avrupa ve Türkiye'den okullarla ortak yürüttüğümüz 'My Childhood Life, My Games' isimli E-twinning projemizin etkinliklerini yapmaya devam ediyoruz. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz, geçmişten günümüze gelen akıl zeka, kapalı mekan, dış mekan oyunlarını öğreniyorlar ve kendi oyunlarını geliştirecekler. İşbirliği içerisinde çalışma, ürün ortaya koyma, sorumluluk alma gibi becerilerini geliştirip teknolojik oyunların alternatiflerini de fark ediyorlar.

e Twinning (Avrupa Okul Ortaklıkları) platformu Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitimde yenilikçi yaklaşım modeline ve Fatih projesine göre onayladığı önemli bir eğitim platformudur. Yapılan her etkinlik eğitim öğretim amaçlıdır, öğrencilerimizin ufuklarını genişletmek ve farklı alanlarda da gelişim göstermeleri içindir. Aynı zamanda yasaldır ve resmidir.

08-04-202308-04-202308-04-2023

Yayın: 08.04.2023 - Güncelleme: 08.04.2023 14:15 - Görüntülenme: 135