MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

MİLAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN AKIN AYDIN 12 MART SALI GÜNÜ KURUMUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Mrt

MİLAS BİLİM VE SANAT MERKEZİ YENİ BİNASINA TAŞINDI.

DESTEK EĞİTİM ÖĞRENCİLERİMİZ UZAY 4D ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK KARTLARI YAPTILAR.

Kas

ÖYGP RESİM ÖĞRENCİLERİMİZ 4 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ MİLAS UZUNYUVA MÜZESİNE GEZİ DÜZENLEDİLER.

Kas

2023-2024 YILI SENE BAŞI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINI YAPTIK. BİR ÖNCEKİ YÖNETİME EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER, YENİ YÖNETİMİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA. YAŞASIN CUMHURİYET!!

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ TELESKOPLA GÖKYÜZÜNÜ VE AY'I GÖZLEMLEDİLER.

Ekm

30 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ MİLAS BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÖĞRETMENLERİ, ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİMİZLE TEKNOFEST 2023 İZMİR FESTİVALİNE GİTTİK.

Eyl

MERKEZİMİZE YENİ KATILAN 3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ UYUM HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİNİ DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZLE YAPTILAR.

Eyl

MERKEZİMİZE YENİ KATILA 2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZLE UYUM HAFTASI KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİNİ YAPTILAR

Eyl

MERKEZİMİZE YENİ KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZLE VE VELİLERİMİZLE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINI YAPTIK.

Haz

Bugün , Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezinde ve Anatomi laboratuvarında gözlemler yapmak, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgilenmek amacıyla Milas Veteriner Fakültesine misafir olduk. Bize bu imkanı sunan Fakülte Dekanı Prof Dr. Artay YAĞCI’ya ve öğrencilerimize laboratuvarlar ve burada yapılan çalışmalar hakkında sunum yapan Dekan Yardımcımız Dr. Şamil SEFERGİL ve Dr. Seyyid Said SABANCI hocamıza teşekkür ederiz.

May

Muğla Valisi Sn. Orhan TAVLI, İl Milli Eğitim  Müdürümüz Sn.Emre ÇAY, Muğla Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı  @muglaedutr Rektörü Sn. Prof. Dr. Turhan KAÇAR, Başkan Yardımcısı MUTSO YK Başkanı Bülent KARAKUŞ ve Teknopark Genel Müdürü Dr. Barış Ethem SÜZEK etkinlikte birlikte İstanbul Atatürk Havalimanında düzenlenen #Teknofest2023 Finallerine katılan takımlarımız ile Muğla Teknopark’ta bir araya geldi.Muğla Teknopark’ta düzenlenen etkinlikte “Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” olan #Teknofest2023 Finallerine katılan 13 takımımıza Muğla Valisi Sn. Orhan TAVLI tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi.