MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

Milas Bilim ve Sanat Merkezi

İSMET PAŞA MAH. SODRA DOĞA KENT EVLERİ KÜME EVLERİ NO: 31/1 MİLAS / MUĞLA
Vizyon
Hedef kitlesindeki ‘üstün veya özel Yetenekli’ öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından ‘üstün veya özel yetenekli’ olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
Başarılar
TURKCELL ZEKATHON Yarışmasında Türkiye 7.si TEKNOFEST 2021´de 4 başvurumuzun çeşitli kategorilerde henüz 3. basamakta yer alması.
Öğretim Şekli :HAFTA İÇİ AKŞAM,HAFTA SONU GÜNDÜZ VE ÖĞLE
YÜRÜYEREK VE TOPLU TAŞIMA
İLÇE MERKEZİNDE
tübitak Teknofest Turkcell Zekathon