MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

Sağlık Dolu Çantam

Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında hazırladıkları "Sağlık Dolu Çantam" isimli projemizin çalışması olan,mobil ve internet ortamında çalışabilen uygulamamızı,öğrenci ve velilerimiz tarafından kullanılması için paylaşmaktayız.Uygulamamızı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ya da akıllı telefonlarınız vasıtasıyla aşağıdaki karekodu okutarak da kullanabilrsiniz. Uygulamamız basit ve açık bir şekilde öğrencilerimizin Okul Çantalarını daha sağlıklı kullanmalarını hedeflemektedir. Uygulamamızda sağlıklı çanta kullanımı hakkında bilgilerin yanısıra, kısa bir değerlendirme amaçlı test ve çanta ağırlığını hesaplayan bir uygulama bulunmaktadır.

Bilgisayarınızdan uygulamayı hemen kullanmak için bağlantı adresi :

Akıllı telefonlarınızdan kullanmanız için okutmanız gereken karekod :

Yayın: 11.02.2022 - Güncelleme: 11.02.2022 13:02 - Görüntülenme: 359

Etiketler :