T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / MİLAS - Milas Bilim ve Sanat Merkezi

Sağlık Dolu Çantam Anketi

Öğrencilerimizin hazırlamış oldukları TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında hazırlanan "Sağlık Dolu Çantam" isimli projemizin uygulama çalışması olan mobil ve internet ortamında çalışabilen uygulamasını inceleyen öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimizin aşağıdaki anketleri doldurmaları kurumumuz için mühimdir. Bu çalışmada toplanan veriler tamamıyla proje için kullanılacak olup, üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. 


Velilerimizin Sağlık Dolu çantam Web ve Mobil uygulamasını inceledikten sonra doldurmaları gereken anketin linki:

https://forms.gle/Kw7PFJ941Wcii57G7


Öğrencilerimizin Sağlık Dolu çantam Web ve Mobil uygulamasını inceledikten sonra doldurmaları gereken anketin linki : https://forms.gle/8WCCLHSiJkKAk2Gu6 


Eğer belirtilen uygulamayı incelemediyseniz uygulamaya nasıl ulaşabileceğinizin adresi aşağıda detaylıca açıklanmıştır. 

Açıklama 

Okulumuz öğrencilerinin TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında hazırlanan "Sağlık Dolu Çantam" isimli projemizin uygulama çalışması olan mobil ve internet ortamında çalışabilen uygulamasının öğrenci ve velilerimiz tarafından kullanılması için paylaşmaktayız. Uygulamayı kullanmak için aşağıda ki bağlantıyı kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda akıllı telefonlarınızdan aşağıdaki karekodu okutarak da uygulamayı telefonlarınızdan kullanabilrsiniz. Uygulamamız basit ve açık bir şekilde Öğrencilerimizin Okul Çantalarını daha sağlıklı kullanmalarını hedeflemektedir. Uygulamada sağlıklı çanta kullanımı hakkınd akışa bilgilerin yanısıra, kısa bir değerlendirme amaçlı test ve çanta ağırlığını hesaplayan bir uygulama bulunmaktadır. 



Bilgisayarınızdan uygulamayı hemen kullanmak için bağlantı adresi :

https://studio.code.org/projects/applab/5DIfXigjhhXYa9pdPJ-zKMXRH4Ir68c9xO7iikrfih4


Akıllı telefonlarınızdan kullanmanız için okutmanız gereken karekod :

 


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.02.2022 - Güncelleme: 14.02.2022 17:04 - Görüntülenme: 273
  Beğen | 3  kişi beğendi